Πρόσκληση του Συλλόγου Απανταχού Χομοριτών Ναυπακτίας PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Τρίτη, 02 Ιούλιος 2013 06:33

Σύλλογος Απανταχού Χομοριτών Ναυπακτίας
«Η Αγία Παρασκευή»

Αγίου Δημητρίου 112,  17456  Άλιμος/Αττική
Τηλ.:+30 210 9881014,  +30 6974454572 
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , www.homori.com 

 

Άλιμος 01 Ιουλίου 2013

 

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

 

Στη γενέτειρα των αείμνηστων ευεργετών του χωριού μας Δημήτρη Παπαχαραλάμπους, και Δημητρίου Λυμπέρη, ο Σύλλογος Απανταχού Χομοριτών «Αγία Παρασκευή», θα πραγματοποιήσει τα εγκαίνια του "Λυμπέρειου" Λαογραφικού Μουσείου – Πολιτιστικού Κέντρου του χωριού μας.
Το Πολιτιστικό Κέντρο της Χόμορης  που θα έχει και μικρή βιβλιοθήκη για κάθε αναγνώστη, είναι ένα μεγάλο πολιτιστικό κύτταρο που πρόκειται να λειτουργήσει άμεσα.
Έτσι οι συγχωριανοί μας και κάθε επισκέπτης, θα μπορεί να μαθαίνει περισσότερα για την ιστορία του χωριού μας και την πολιτιστική κληρονομιά του τόπου μας.

Για την ολοκλήρωση των εργασιών και λειτουργία του, οι αδελφοί Παναγιώτης και Τρύφωνας Σκιαδάς συγχωριανοί μας που διαμένουν στην Αμερική, αντιπρόεδρος και β’ ταμίας αντιστοίχως του Συλλόγου μας, έχουν προσφερθεί ευγενώς και χρηματοδοτούν όλες τις εργασίες.

Σας προσκαλούμε στα εγκαίνια του Λαογραφικού Μουσείου, που θα πραγματοποιηθούν το απόγευμα της 13ης  Αυγούστου  ημέρα Τρίτη και ώρα 19.30.

Επίσης σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε στην εκδήλωση του Συλλόγου μας «Αντάμωμα 2013» που θα γίνει το βράδυ της 14 Αυγούστου ημέρα Τετάρτη και ώρα 20:30 στον προαύλιο χώρο του Πολιτιστικού μας Κέντρου στο χωριό μας.

Στις δύσκολες μέρες που περνάει η χώρα μας, το Αντάμωμα των Απανταχού Χομοριτών, ένας θεσμός που έχει καθιερωθεί στην συνείδηση όλων μας και που πραγματοποιείται κάθε χρόνο το καλοκαίρι στο χωριό μας, κρίνεται απαραίτητο να διαφυλαχθεί και να εργαστούμε όλοι μονιασμένοι συμμετέχοντας με κάθε τρόπο για την επιτυχία του.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Ευχαριστούμε

Με τιμή

Από το Δ. Σ.
Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 09 Ιούλιος 2013 17:58
 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση