Σε λειτουργία το δορυφορικό internet στο χωριό μας PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Τρίτη, 09 Ιούλιος 2013 17:49
Στοχεύσαμε ψηλά και το πετύχαμε! Είναι μεγάλο επίτευγμα για το χωριό μας  να λειτουργεί στον χώρο του Πολιτιστικού μας Κέντρου το δορυφορικό internet. Όλοι οι συγχωριανοί και επισκέπτες του χωριού μας, θα μπορούν να συνδέονται ελεύθερα μέσω της ιντερνετικής παροχής του Συλλόγου μας.

Η λειτουργία του internet στο Π.ΚΕ.ΧΟ. σε συνδυασμό με την λειτουργία της βιβλιοθήκης, θα είναι πόλος έλξης για μικρούς και μεγάλους.
Η σύνδεση στο δορυφορικό internet θα είναι για την περίοδο του καλοκαιριού σε δοκιμαστική λειτουργία και το φθινόπωρο έχοντας την εμπειρία και τη γνώση θα αποφασίσουμε τον τρόπο της συνέχισής του.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας θέλει να εκφράσει τις ευχαριστίες του  προς την εταιρία ΕΙΚΟΝΑ & ΗΧΟΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε. και προσωπικά στον κύριο Χρήστο Χαρατσάρη για την μεγάλη προσφορά του προς το χωριό μας. 

Ευχαριστούμε επίσης τον συγχωριανό μας δημοσιογράφο κύριο Δημήτρη Μαλλά , για την  μέγιστη συμβολή του στη επιτυχία αυτού του στόχου.
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στον συγχωριανό μας Επαμεινώνδα (Πίτ) Πατούχα για την ευγενική οικονομική προσφορά του προς τον Σύλλογό μας, κάλυψη όλων των εξόδων (υλικά και τρίχρονη συνδρομή) μετά την λήξη της δοκιμαστικής περιόδου.
Για το Δ.Σ. του Συλλόγου μας
Μπάμπης Χαντζής - Πρόεδρος
Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 22 Ιούλιος 2013 10:22
 

Σχόλια  

 
+3 #1 Peter Patukas 09-07-2013 21:22
Thank to Babi Chantzi and Dimitri Mallas for all their efforts to bring this reality to our village. It is my pleasure to have been able to help in a small way to have this come to fruition. I believe that having Internet available in our village will bring more young people here and hopefully have them stay longer.
Thank to the Syllogos for having the foresight to accomplish this in such a short time. To my knowlege, our village is the only village in this region to have free Internet (Wi-Fi) for everyone who wants to use it. Congatulation to all involved with this project.

Peter Patukas ( Nondas)(Πίτ). 9 July 2013
Παράθεση
 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση