Γενικά Αρθρα
Η ΕΠΑΝΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Παναγιώτης Ν. Σκιαδάς   
Δευτέρα, 09 Ιούλιος 2012 10:32

Χαρμόσυνο το γεγονός της επανέκδοσης της εφημεριδούλας του Συλλόγου μας “Η φωνή της Χόμορης”. Το σταμάτημα της έκδοσης και της κυκλοφορίας της για κάμποσο χρονικό διάστημα δημιούργησε ένα μεγάλο κενό στην επικοινωνία και πληροφοριοδότηση όλων των μελών και συνδρομητών του Συλλόγου μας. Η διακοπή αυτή όμως έγινε περισσότερο αισθητή σε εμάς τους Χομορίτες που ζούμε για πολλά χρόνια τώρα στην ξενιτειά.

Για εμάς τους ξενιτεμένους Χομορίτες που ζούμε συνεχώς με την οδυσσειακή νοσταλγία του γυρισμού “και καπνόν αποθρώσκοντα νοήσαι ης γαίης θανέειν ιμείρεται Οδύσσεια. A.58”, δηλ. “και κείνος λαχταρώντας και μονάχα καπνό απ’ τον τόπο του να ιδεί ν’ ανηφορίζει, ανέλπιδος ποθεί τον θάνατο”.

Το καθετί που γράφεται και σχετίζεται με τον τόπο της γεννήσεώς μας λαβαίνει μια ιδιαίτερη αισθητική και συναισθηματική διάσταση, όσο απλό και τετριμμένο να φαίνεται αυτό. 

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 09 Ιούλιος 2012 17:01
 
Αξιοπρόσεκτες Επαγγελματικές Επιτυχίες PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Μετάφραση Πάνου Σκιαδά   
Δευτέρα, 09 Ιούλιος 2012 10:09

Μπορείτε να αναγνωρίσετε ποιος είναι ο “ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΤΡΑΝΟΣ” στο μέσον της φωτογραφίας του προσωπικού της οδοντιατρικής κλινικής “Κτίστες του Χαμόγελου – Smilebuilderz;”

Οποιαδήποτε κριτήρια αξιολόγησης κι αν θάθελε κανείς να χρησιμοποιήσει εύκολα θα κατέληγε στο συμπέρασμα, ότι δεν είναι τόσο εύκολο για κάποιον να πετύχει τόσες πολλές υψηλού επιπέδου επαγγελματικές διακρίσεις - και μάλιστα σε χρόνο μόνο πενταετίας - με όσες έχει διακριθεί στην δουλειά του ο οδοντίατρος Αντώνης Π. Σκιαδάς.

Εμείς οι Χομορίτες της Αμερικής, αισθανόμαστε υπερήφανοι για τις σπουδές των νέων μας στα καλύτερα πανεπιστήμια και για τις ακαδημαϊκές και επαγγελματικές επιτεύξεις τους. 

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 09 Ιούλιος 2012 14:38