Ανακοίνωση - Αποφάσεις συλλόγου PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator
Σάββατο, 12 Μάρτιος 2011 20:27

Την Παρασκευή 11/03/2011 πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα η προγραμματισμένη συνέλευση του Δ.Σ. του συλλόγου μας, με την παρουσία όλων των μελών του.

Αφού έγινε η αναλυτική ενημέρωση από τον πρόεδρο σχετικά με τα τεκταινόμενα στο χωριό, ακολούθησε συζήτηση κι λήψη ομόφωνων αποφάσεων σχετικά με όλα τα θέματα της ημερησίας διάταξης ως εξής:

1) Σχέσεις συλλόγου με άλλους πολιτιστικούς φορείς του χωριού.

Ο σύλλογος Απανταχού Χομοριτών θεωρεί ότι:«Οι πολιτιστικοί φορείς που δημιουργήθηκαν ή θα δημιουργηθούν στο μέλλον στο χωριό μας σκοπό έχουν την εξυπηρέτηση βασικών στόχων του συλλόγου μας και κατά συνέπεια θα πρέπει, με συγκεκριμένους κανονισμούς, να ενεργούν κάτω από την ομπρέλα του».

2) Εργασίες στον εσωτερικό και εξωτερικό χώρου του Π.ΚΕ.ΧΟ -  Επεξεργασία Προσφορών.

Αποφασίστηκε  η άμεση έναρξη των εργασιών στον εσωτερικό χώρο του Π.ΚΕ.ΧΟ (πρώην δημοτικό σχολείο) και η ανάθεση του έργου στον Γρηγόρη Πελέκη.

Για τις εργασίες στον εξωτερικό χώρο αναμένεται η μελέτη του συγχωριανού μας Ανδρέα Δρόσου (συντονιστή της συμβουλευτικής επιτροπής του συλλόγου). Η απόφαση εκτέλεσης του έργου αναμένεται να αποφασιστεί αφού πραγματοποιηθεί η συνάντησή μας (στις αρχές Απριλίου) με τον χορηγό του έργου κου. Πανου Σκιαδά.

3) Επισκευή και βάψιμο κάγκελων στο κεντρικό δρόμο

Με έξοδα του συλλόγου πραγματοποιήθηκε η επισκευή των κάγκελων από τον σιδερά Νίκο Τσαρούχη. Η βαφή τους ανατέθηκε στον Ανδρέα Ανδρεόπουλο.

4) Τοποθέτηση δοκαριών (εστίες) στο γήπεδο

Εγκρίθηκε η προσφορά του Νίκου Τσαρούχη και του ανατέθηκε το έργο.

5) Συνάντηση νεολαίας 19/02/2011

Εγκρίθηκε η προσφορά φαγητού και ποτών στη συνάντηση της νεολαίας στο χωριό μας.

6) Προετοιμασία ανταμώματος στο χωριό μας

Συζητήθηκαν προτάσεις για την καλύτερη οργάνωση του καλοκαιρινού ανταμώματος.

Απο το Δ.Σ.

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 18 Απρίλιος 2011 16:41