Aποφάσεις Διοικητικού Συμβουλίου 23/11/2011 PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Παρασκευή, 25 Νοέμβριος 2011 10:00

Στις 23/11/2011 έγινε η σύγκλιση του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου μας,  με παρόντα όλα τα μέλη εκτός του κου Πάνου Σκιαδά (διαμένει στην Αμερική).
Μας απασχόλησαν τα ακόλουθα θέματα:

1)    Όλα τα μέλη εξέφρασαν την άποψη ότι το καλοκαιρινό αντάμωμα στο χωριό  μας πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και η ιδιαίτερα μεγάλη συμμετοχή της νεολαίας μας δίνει το κουράγιο για περισσότερες μελλοντικές επιτυχημένες εκδηλώσεις.
Το Δ.Σ. έκανε ομόφωνα αποδεκτές τις οικονομικές προσφορές που έγιναν κατά την διάρκεια του ανταμώματος και αποφάσισε να στείλει ευχαριστήριες επιστολές στους  συγχωριανούς μας Αντώνη και Νίκο Σκιαδά (παιδιά του Πάνου Σκιαδά), τους Χριστόφορο και Νίκο Σκιαδά (παιδιά του Τρύφωνα Σκιαδά) για την προσφορά τους €2000.- προς τον σύλλογό μας.
Επίσης στον Χρήστο Εγγλέζο για την οικονομική στήριξη έκδοσης της εφημερίδας με το ποσό των €2000.- (Η έκδοση της εφημερίδας προβλέπετε να γίνει αμέσως μετά την πραγματοποίηση της Γενικής Συνέλευσης του συλλόγου μας).

 

  2)    Αποφασίσαμε ομόφωνα ότι η επόμενη Γενική Συνέλευση να πραγματοποιηθεί στα μέσα του Ιανουαρίου 2012.
- Εκτός των άλλων στη Γενική Συνέλευση θα παρουσιαστεί το νέο μητρώο μελών του Συλλόγου και θα γίνουν προτάσεις για θέματα καταστατικού και λειτουργίας των επιτροπών.
-  Θα προταθεί να δύνανται  να ψηφίζουν με την ψηφιακή τεχνολογία και να λαμβάνουν μέρος σε όλα τα όργανα του συλλόγου όλα τα μέλη του ασχέτως αν αυτά διαμένουν στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.
- Να καταργηθούν δεύτερα ταμεία και λοιπά άλλα που δημιουργήθηκαν από τις προηγούμενες διοικήσεις, αφού ο λόγος ύπαρξης τους δεν εξυπηρετεί πλέον του σκοπούς του συλλόγου. Ο σύλλογος να έχει μία διοίκηση, ένα ταμείο και όλες οι επιτροπές θα είναι κάτω από την εποπτεία του.

3)    Τα Δ.Σ. διαπίστωσε ότι οι εργασίες στο Π.ΚΕ.ΧΟ. προχωρούν ικανοποιητικά και εξετάσαμε τις προσφορές που μα ς έδωσαν ο Ζούκος και ο Θωμάς για την ανακατασκευή του μαντρότοιχου στο κάτω μέρος του προαυλίου χώρου του Π.ΚΕ.ΧΟ
Ο Ζούκος μας πρόσφερε  Εργασία €2000.- + διάφορα άλλα υλικά εκτός της πέτρας €1700.-  Σύνολο χωρίς την επιπλέον πέτρα €3700.-

Ο Θωμάς μας πρόσφερε αντίστοιχα για Εργασία + διάφορα άλλα υλικά εκτός της επιπλέον πέτρας €3000.-  και για την πέτρα σε περίπτωση που δεν την φέρει ο Δήμος επιπλέον χρέωση €500.-  Σύνολο με την επιπλέον πέτρα €3500.-

Ο Γρηγόρης Πελέκης αν και του ζητήσαμε προσφορά δεν ανταποκρίθηκε.

Ομόφωνα το Δ.Σ. επέλεξε ως πιο συμφέρουσα προσφορά αυτήν του Θωμά, του δόθηκε η εντολή εκτέλεσης του έργου και το έργο προβλέπετε να παραδοθεί έως το τέλος του έτους.
Για τις ενέργειές μας αυτές είναι ενήμερος και ο χορηγός και αντιπρόεδρος του συλλόγου  κος Πάνος Σκιαδάς, είναι σύμφωνος και τον ευχαριστούμε πολύ.
Η επίβλεψη του έργου θα γίνει από τον πρόεδρο της τεχνικής επιτροπής του συλλόγου κο Ανδρέα Δρόσο.

4)  Συζητήθηκε το θέμα της μεταστέγασης του οικονομικού μετανάστη από το κτήριο του Π.ΚΕ.ΧΟ σε άλλο τις δικής του επιλογής.  Αυτό το θέμα είχε ξεκινήσει από το προηγούμενο Διοικητικό Συμβούλιο με τις αποφάσεις 181 και 183/2010 (προεδρία κου Αντώνη Δρόσου) και είχε επιτευχθεί μερική μεταστέγαση. Για τον λόγο αυτόν έχουν γίνει συζητήσεις και με τον πρόεδρο του χωριού κο Περικλή Ζιαμπάρα.

Για το Δ.Σ.
Μπάμπης Χαντζής  -  πρόεδρος
Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 02 Ιανουάριος 2012 06:29
 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση