Αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης του Δ.Σ. του Συλλόγου μας PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Τετάρτη, 09 Μάιος 2012 17:30

1. Αποφασίστηκε ομόφωνα ότι οι προσφορές του κου Γρηγόρη Πελέκη και κου Θωμά Κότσι για την αποπεράτωση του έργου στο Πνευματικό Κέντρο Χόμορης είναι  μη συμφέρουσες και εξουσιοδοτήθηκε ο πρόεδρος και ο ταμίας του συλλόγου μας να ζητήσουν άμεσα νέες – οικονομικά καλύτερες προσφορές.

Έως την ερχόμενη Τετάρτη 16/05/2012  θα ανακοινωθούν οι τελικές προσφορές και θα γίνει η ανάθεση του έργου, πάντα σε συνεννόηση με τον χορηγό, αντιπρόεδρο του Συλλόγου μας κο Πάνο Σκιαδά.


2. Το Δ.Σ εξουσιοδότησε τον πρόεδρο Κο Μπαμπη Χαντζή και τον Β’ ταμία κο Ευθύμιο Μαλλά να κάνουν όλες τις απαιτούμενες ενέργειες  για την φοροτεχνική τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων του συλλόγου με την εφορία και τη Νομαρχία.

 

3. Αποφασίστηκε το καλοκαιρινό Αντάμωμα των Aπανταχού Χομοριτών να πραγματοποιηθεί στο χωριό μας στις 14 Αυγούστου 2012

 

3. Η επόμενη έκδοση της εφημερίδας μας «Η Φωνή της Χόμορης» θα γίνει στο τέλος Ιουνίου και θα διανεμηθεί δωρεάν σε όλους τους φίλους και τα μέλη του συλλόγου και του χωριού μας.

4. Ο σύλλογός μας θέλει να διοργανώσει μια εκδρομή στο εσωτερικό ή εξωτερικό και με χαρά αναμένουμε τις προτάσεις σας στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.   ή στο τηλέφωνο 6974454572 Υπεύθυνοι οι κκ Γρηγόρης Ζιαμπάρας, Κώστας Εγγλέζος και Μπάμπης Χαντζής.

 

Από το Δ.Σ.

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 29 Ιούνιος 2012 10:18
 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση