Αποφάσεις Δ.Σ. απο 09/05/2012 |
![]() |
![]() |
![]() |
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator |
Δευτέρα, 28 Μάιος 2012 07:26 |
![]() 1) Ομόφωνα θεωρεί ότι οι προσφορές των Γρηγόρη Πελέκη και Θωμά Κότσι για την αποπεράτωση των έργων στο Π.ΚΕ.ΧΟ. είναι ακριβές και εξουσιοδότησε τον πρόεδρο να ζητήσει καλύτερες τιμές και να γίνει η ανάθεση του έργου άμεσα. 2) Εξουσιοδότησαν τον πρόεδρο και τον Β’ Ταμία να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητες του συλλόγου με την εφορία και τη Περιφέρεια. 3) Αποφασίστηκε το Αντάμωμα να γίνει στις 14 Αυγούστου 2012 στο χωριό μας 4) Η επόμενη εκδοση της εφημερίδας του συλλόγου «Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΧΟΜΟΡΗΣ» θα γίνει στο τέλος Ιουνίου και θα διανεμηθεί δωρεάν στα μέλη και τους φίλους του χωριού και του συλλόγου. 5) Αποφασίστηκε ομόφωνα να δοθεί εντολή στον Ζούκο να φροντίζει από Ιούνιο έως και Σεπτέμβριο για την κοπή των χόρτων στο χωριό, τον καθαρισμό του γηπέδου, της παιδικής χαράς, του Π.ΚΕ.ΧΟ. και των δρόμων και σοκακιών που οδηγούν στα σπίτια των συγχωριανών. 6) Ανταλλάχθηκαν απόψεις για την πραγματοποίηση μιας εκδρομής των μελών και φίλων του συλλόγου. Από το Δ.Σ. |
Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 04 Οκτώβριος 2012 11:57 |
Σχόλια
Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας, Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι είμαστε σε επαφή με τον πρόεδρο του χωριού μας κο Περικλή Ζιαμπάρα, ο οποίος φροντίζει μέσω του Δήμου Ναυπακτίας για την καθαριότητα και την κοπή των χόρτων του Νεκροταφείου . Να είστε σίγουρος ότι όποτε μας ζητηθεί, ο σύλλογος θα βοηθήσει και σ'αυτό το έργο.
Φιλικά
Μπάμπης
Μετάφραση:
Μου αρέσουν πάρα πολύ όλες τις αποφάσεις που έχει λάβει το διοικητικό συμβούλιο, ιδιαίτερα η εντολή στον Ζούκο να φροντίζει για την καθαριότητα του χωριού. Αν μου επιτρέπετε, θέλω να προτείνω η εντολή να περιλαμβάνει και την κοπή των χόρτων στο κοιμητήριο. Το χρειάζεται πραγματικά. Σας ευχαριστώ, που φροντίζετε για το χωριό μας. ΘΩΜΑΣ
Τροφοδοσία RSS για τα σχόλια αυτού του άρθρου.