Αποφάσεις Δ.Σ. απο 09/05/2012 PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Δευτέρα, 28 Μάιος 2012 07:26
Το Δ.Σ. του συλλόγου μας στην συνεδρίαση της 09/05/2012 έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

1)    Ομόφωνα θεωρεί ότι οι προσφορές των Γρηγόρη Πελέκη και Θωμά Κότσι  για την αποπεράτωση των έργων στο Π.ΚΕ.ΧΟ. είναι ακριβές και εξουσιοδότησε τον πρόεδρο να ζητήσει καλύτερες τιμές και να γίνει η ανάθεση του έργου άμεσα.
2)    Εξουσιοδότησαν τον πρόεδρο και τον Β’ Ταμία να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητες του συλλόγου με την εφορία και τη Περιφέρεια.
3)    Αποφασίστηκε το Αντάμωμα να γίνει στις 14 Αυγούστου 2012 στο χωριό μας
4)    Η επόμενη εκδοση της εφημερίδας του συλλόγου «Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΧΟΜΟΡΗΣ» θα γίνει στο τέλος Ιουνίου και θα διανεμηθεί δωρεάν στα μέλη και  τους φίλους του χωριού και του συλλόγου.
5)    Αποφασίστηκε ομόφωνα να δοθεί εντολή στον Ζούκο να φροντίζει από Ιούνιο έως και Σεπτέμβριο για την κοπή των χόρτων στο χωριό, τον καθαρισμό του γηπέδου, της παιδικής χαράς, του Π.ΚΕ.ΧΟ. και των δρόμων και σοκακιών που οδηγούν στα σπίτια των συγχωριανών.
6)    Ανταλλάχθηκαν απόψεις για την πραγματοποίηση μιας εκδρομής των μελών και φίλων του συλλόγου.

Από το Δ.Σ.
Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 04 Οκτώβριος 2012 11:57
 

Σχόλια  

 
+1 #2 Babis Chantzis 29-05-2012 05:21
Αγαπητέ Θωμά,
Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας, Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι είμαστε σε επαφή με τον πρόεδρο του χωριού μας κο Περικλή Ζιαμπάρα, ο οποίος φροντίζει μέσω του Δήμου Ναυπακτίας για την καθαριότητα και την κοπή των χόρτων του Νεκροταφείου . Να είστε σίγουρος ότι όποτε μας ζητηθεί, ο σύλλογος θα βοηθήσει και σ'αυτό το έργο.
Φιλικά
Μπάμπης
Παράθεση
 
 
+1 #1 Thomas Patoukas 29-05-2012 04:57
I very much like all the decisions the board has made, a specially to hire Zooko to keep our town clean. If I may, I like to suggest the clean up should also include the cutting of all weeds and so forth in the cemetery. It really needs it. Thank you, for looking out for our village. THOMAS

Μετάφραση:
Μου αρέσουν πάρα πολύ όλες τις αποφάσεις που έχει λάβει το διοικητικό συμβούλιο, ιδιαίτερα η εντολή στον Ζούκο να φροντίζει για την καθαριότητα του χωριού. Αν μου επιτρέπετε, θέλω να προτείνω η εντολή να περιλαμβάνει και την κοπή των χόρτων στο κοιμητήριο. Το χρειάζεται πραγματικά. Σας ευχαριστώ, που φροντίζετε για το χωριό μας. ΘΩΜΑΣ
Παράθεση
 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση