Ενημερωτική επιστολή του Δ.Σ.του συλλόγου Χομοριτών προς τα μέλη και τους συγχωριανούς PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Τετάρτη, 06 Ιούλιος 2011 07:49

Σύλλογος Απανταχού Χομοριτών Ναυπακτίας
«Η Αγία Παρασκευή»
Αγίου Δημητρίου 112
174 56 Αλιμος 

                                                       Άλιμος, 07 Ιουλίου 2011

 

Αγαπητοί συγχωριανοί και φίλοι της Χόμορης,

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Απανταχού Χομοριτών Ναυπακτίας εύχεται η πρώτη αυτή επικοινωνία να είναι η αρχή μιας αμφίδρομης ανταλλαγής απόψεων και προτάσεων με κοινό γνώμονα την βελτιοποίηση του χωριού και το καλό του που όλοι επιθυμούμε!

Ήδη ως τώρα έχουν γίνει κάποια έργα που στοχεύουν όχι μόνο στο να κάνουν ωραιότερο το χωριό μας αλλά και που θα βοηθήσουν να απολαύσουμε μικροί και μεγάλοι τις καλοκαιρινές κυρίως διακοπές μας σε αυτό. Σας προτρέπουμε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του συλλόγου μας www.homori.com καθώς σε τακτική βάση ενημερώνεται με όλες τις εργασίες και τα νέα του χωριού!

Επίσης θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι εργαζόμαστε για την έκδοση του νέου φύλλου της εφημερίδας του συλλόγου «Η Φωνή της Χόμορης», έτσι ώστε να μην λείψει από κανένα συγχωριανό μας και να είναι σύντομα κοντά σας.

Μετά από σκέψεις και προτάσεις συγχωριανών, ο σύλλογος αποφάσισε να οργανώσει την φετινή καλοκαιρινή εκδήλωση «Αντάμωμα 2011/Πάρτι Νεολαίας 2011» το Σάββατο 13 Αυγούστου 2011 το βράδυ στην κεντρική πλατεία του χωριού. Σας περιμένουμε όλους!

Επειδή τα μόνα έσοδα του συλλόγου προέρχονται από συνδρομές, δωρεές και προσφορές των συγχωριανών μελών και φίλων του συλλόγου, μπορείτε και εσείς να βοηθήσετε καταθέτοντας το ποσό που  επιθυμείτε στο τραπεζικό λογαριασμό του συλλόγου Εμπορική τράπεζα, Νο. 87257703. Όλα τα έσοδα θα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για εργασίες στο χωριό.

Σας ευχόμαστε ένα ευχάριστο και ξεκούραστο καλοκαίρι!

Μετά τιμής,

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                                                                       Ο Γ. Γραμματέας
Μπάμπης Χαντζής                                                                                                 Κώστας Η. Εγγλέζος
Κιν. 6974454572

Τελευταία Ενημέρωση στις Κυριακή, 04 Σεπτέμβριος 2011 06:58
 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση