Συνεχίζονται τα έργα στο χωριό μας PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Δευτέρα, 29 Οκτώβριος 2012 17:22

Τα έργα στη Χόμορη πάνε κατ' ευχήν. 

Συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς τα έργα ανάπλασης στον εξωτερικό χώρο του Πολιτιστικού  Κέντρου του χωριού μας και από αισθητικής και τεχνικής άποψης είναι πολύ καλά. Γιαυτό τον λόγο θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον εργολάβο κο Θωμά  για την πολύ καλή επιμέλεια που δείχνει στην κατασκευή αυτού του έργου.

 

Μέχρι τώρα έχουν πέσει τα μπετά, έχουν δημιουργηθεί τα φρεάτια–συλλέκτες των βροχόνερων  και σύντομα θα ακολουθήσει η πλακόστρωση. Αυτό το κομμάτι του έργου θα τελειώσει σε περίπου δύο εβδομάδες. Αμέσως μετά θα γίνει η καλωδίωση στα δρομάκια (από την είσοδο του Π.ΚΕ.ΧΟ. έως και την ταβέρνα) για την δυνατότητα τοποθέτησης φωτιστικών κολονών και την τροφοδοσίας τους με ρεύμα και ήχο. Και αυτό το έργο θα είναι έτοιμο πριν τον Χειμώνα.

 

Από την εταιρία «ΘΕΜΕΛΗ ΑΤΕ», εταιρία που εκμεταλλεύεται τις ανεμογεννήτριες, με την εποπτεία του προέδρου μας κου Περικλη Ζιαμπάρα και τη συνεργασία του συγχωριανού μας δημοτικού συμβούλου Δήμου Ναυπακτίας κου Χρήστου Εγγλέζου, τοποθετούνται μεγάλες τσιμεντοσωλήνες σε σημεία που είναι αναγκαία, γίνονται τεχνικά έργα στο γήπεδο μπάσκετ, έργα άρδευσης και άλλες αναγκαίες τσιμεντοστρώσεις μέσα στο χωριό μας. Η ανάγκες στο όμορφο χωριό μας είναι μεγάλες και επιθυμούμε την συνεργασία και στήριξη όλων. Στηρίζοντας τον σύλλογο στηρίζετε το ίδιο το χωριό μας, γιατί ο σύλλογος θα είναι πάντα δίπλα στον Πρόεδρο του χωριού μας. Αυτό είναι αξίωμα και δεν επιδέχεται καμίας παρερμηνείας. Επειδή μία εικόνα ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις, μπορείτε να δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τα έργα που προαναφέραμε.

DSC00543aDSC00547bDSC00550dDSC00555eSAM_0119SAM_0124SAM_0125SAM_0127SAM_0128SAM_0134SAM_0136

 

 


Για το Δ.Σ.

Μπάμπης Χαντζής - Πρέδρος

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 12 Νοέμβριος 2012 10:51
 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση