«Καλή Χρονιά με Υγεία, Χαρά και Δημιουργία» PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Τετάρτη, 02 Ιανουάριος 2013 20:30
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Απανταχού Χομοριτών  εύχεται σε όλους το 2013 να είναι μια «Καλή Χρονιά με Υγεία, Χαρά και Δημιουργία».
Λίγες μόνο μέρες πριν από την πραγματοποίηση της Εκλογοαπολογιστικής Γενικής μας Συνέλευσης η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 27η Ιανουαρίου 2013, ημέρα Κυριακή και ώρα 11.00 π.μ. στο CRYSTAL CITY ΗΟΤΕΙ  Αχιλλέως 4, 104 37 Αθήνα (Πλατεία Καραϊσκάκη - Στάση Μετρό Μεταξουργείο) και επιθυμούμε όλα τα Μέλη μας να λάβουν ενεργό μέρος στις εκλογές και τις δραστηριότητες του Συλλόγου. Η ελάχιστη συμβολή του καθενός μας, μπορεί να γίνει μεγάλη δύναμη.
Είναι προφανές ότι και λόγω της οικονομικής δυσπραγίας ο Δήμος μας θα περιορίζεται στα απολύτως αναγκαία έργα συντήρησης καθαριότητας κλπ. Όπως επίσης και θα «ενδίδει» όπου θα υπάρχει περισσότερη «πίεση»…
Λίγες μέρες πριν τη Γ.Σ. θα δημοσιεύσουμε εδώ στην ιστοσελίδα του Συλλόγου μας τον Διοικητικό και οικονομικό απολογισμό. Είναι αυτονόητο ότι τα πρακτικά του Συλλόγου και όλα τα παραστατικά του ταμείου είναι στη διάθεση κάθε συγχωριανού.
Την Παρασκευή 18η Ιανουαρίου 2013 λήγει η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων. Το δικαίωμα να εκλέγουν, να εκλέγονται και να ψηφίζουν για να λαμβάνονται οι αποφάσεις των Γεν. Συνελεύσεων έχουν τα ταμειακός τακτοποιημένα μέλη. Ταμειακός εντάξει Θα είναι τα μέλη που έχουν καταβάλει, έστω και την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης την συνδρομή τους. Η συνδρομή, με απόφαση του Δ.Σ. έχει καθοριστεί στα 10 Ευρώ.
Καλείστε λοιπόν να εκδηλώσετε ενδιαφέρον και να συμβάλετε αποφασιστικά στη παραπέρα πορεία του Συλλόγου.
Από το Δ. Σ.
Τελευταία Ενημέρωση στις Κυριακή, 27 Ιανουάριος 2013 19:00
 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση