Η Γενική Συνέλευση και η Εκλογή των νέων οργάνων του Συλλόγου μας PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Κυριακή, 27 Ιανουάριος 2013 18:39
Την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013, ημέρα Κυριακή στην αίθουσα του CRYSTAL CITY ΗΟΤΕL Αθήνα διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση και οι εκλογές σύμφωνα με το καταστατικό για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής επιτροπής του Συλλόγου μας.
Όπως πάντα και αυτή τη φορά τη Γενική μας Συνέλευση διέκρινε η τάξη και ο πολιτισμός. Πρόεδρος και Γραμματέας ορίστηκαν με ομόφωνη απόφαση των παρισταμένων στην Γ. Σ. ο κος Μιχάλης Γούνης και η κα Ανδριανού - Λυμπέρη Βασιλική.

Το Διοικητικό Συμβούλιο παρουσίασε στα μέλη του την μέχρις και σήμερα δουλειά του.
Ομόφωνα έγινε αποδεκτός ο Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός του Δ.Σ. όπου παρουσίασαν ο Πρόεδρος κ.Μπάμπης Χαντζής και ο ταμίας κ.Κώστας Εγγλέζος.
Η έκθεση της Εξελεγκτικής επιτροπής τέθηκε στην διάθεση της Γ.Σ. προς έγκριση και ομόφωνα η Γενική Συνέλευση απήλλαξε τα μέλη του απερχόμενου Δ.Σ. από κάθε ευθύνη.
Στην συνέχεια δόθηκε ο λόγος στα μέλη μας να τοποθετηθούν στην μέχρις και σήμερα πορεία του Συλλόγου, να ακουστούνε  προτάσεις και να διεξαχθεί εποικοδομητικός διάλογος για την περαιτέρω πορεία του.
Κλείνοντας τις εργασίες της Γ. Σ. ο Πρόεδρος του Δ.Σ. ευχαρίστησε τους παριστάμενους για την εποικοδομητική τους συμμετοχή  στην Γ. Σ. του Συλλόγου, τους κάλεσε να στηρίζουν πάντα τις προσπάθειες του εκάστοτε  Διοικητικού Συμβουλίου, και τους έδωσε την υπόσχεση, ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια από την όποια θέση και αν υπηρετεί τον Σύλλογο, ώστε και το νέο Διοικητικό Συμβούλιο να δουλέψει ακόμα περισσότερο, να διατήρηση τον Σύλλογο στην κορυφή της πυραμίδας των πολιτιστικών φορέων της περιοχής.
Ακολούθησε από μέρους του προεδρείου της Γενικής Συνέλευσης η ανάγνωση του Ψηφοδελτίου και η παρουσίαση των υποψηφίων για το Δ.Σ. και την Ε.Ε.
Η Γενική Συνέλευση υπερψήφισε ομόφωνα όλα τα υποψήφια μέλη ως ακολούθως:

Για Διοικητικό Συμβούλιο

Αθανασίου – Δρόσου Φιλιώ
Ζαμπάρα - Κατσαρού Αννα
Ζιαμπάρας Γ. Γρηγόριος
Εγγλέζος Η. Κώστας
Εγγλέζος Χ. Κώστας
Μαλλάς Ευθύμιος
Σκιαδάς Τρύφωνας
Σκιαδάς Παναγιώτης
Χαντζής Ν. Χαράλαμπος

Για Ελεγκτική  Επιτροπή

Εγγλέζος Ηλίας
Ζαμπάρας Γ. Δημήτριος
Μαλλά Ευφροσύνη
Χαντζή Πολυξένη
010203040607080910DSC_9198DSC_9199DSC_9200DSC_9202DSC_9203DSC_9206DSC_9211DSC_9230DSC_9243DSC_9258DSC_9292DSC_9295
Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 08 Φεβρουάριος 2013 07:58
 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση