Ανοικτή Επιστολή προς τα μέλη του Συλλόγου μας PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Κυριακή, 10 Φεβρουάριος 2013 08:07
Αξιότιμα μέλη του Συλλόγου μας.
Όπως συχνά μέσω της ιστοσελίδας και της εφημερίδας του Συλλόγου μας έχετε ενημερωθεί, το νέο διοικητικό συμβούλιο πρέπει άμεσα  να προβεί στην εκκαθάριση του Μητρώου Μελών του Συλλόγου μας, ένα Μητρώο μελών που για δεκαετίες τώρα δεν λειτουργεί, έτσι ώστε να εναρμονιστεί με τις καινούργιες απαιτήσεις και να είναι σε θέση ο Σύλλογός μας να ενημερώνει σωστά όλους τους φορείς που του το ζητούν.
Στην τελευταία συνάντηση των μελών του Δ.Σ και μετά από πρόταση του προέδρου κου Μπάμπη Χαντζή να γίνει πιστή εφαρμογή του άρθρου 10 του καταστατικού μας, αποφασίστηκε ομόφωνα αυτή η εκκαθάριση του Μητρώου να γίνει άμεσα. Μάλιστα το μέλος του Δ.Σ. κος Κώστας Χ. Εγγλέζος έκανε την πρόταση να δοθεί μία δίμηνη παράταση στην τακτοποίηση του Μητρώου Μελών, ώστε να δοθεί η δυνατότητα στα μέλη που ξεχάστηκαν, αμέλησαν ή μέχρι τώρα αδιαφόρησαν για την οικονομική τους τακτοποίηση, να καταβάλουν το ελάχιστο ετήσιο ποσό συνδρομής €10.-
Δηλαδή κάθε οικονομικά τακτοποιημένο μέλος του Συλλόγου μας θα πρέπει να έχει καταβάλει την ελάχιστη συνδρομή των €10.-/έτος για τα έτη του 2011 και 2012. Η πληρωμή της συνδρομής μπορεί να γίνει στο όνομα του Συλλόγου Χομοριτών Ναυπακτίας είτε μέσω της Εμπορικής τράπεζας αριθ. λογαριασμού Νο. 87257703 είτε απ’ ευθείας σε οποιοδήποτε μέλος του Δ.Σ.. Και στις δύο περιπτώσεις θα εκδοθούν θεωρημένες αποδείξεις τις οποίες θα παραλάβετε από το Ταμείο του Συλλόγου.
Επιθυμούμε όλοι οι απανταχού Χομορίτες να είναι μέλη του Συλλόγου, γιατί έτσι ενωμένοι θα μπορούμε να είμαστε συμπαραστάτες του εκάστοτε προέδρου του χωριού μας. Όλοι γνωρίζουμε ότι το χωριό μας έχει μεγάλες ανάγκες και η οικονομική στήριξη του Συλλόγου μας είναι πολύ αναγκαία.
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο σύλλογό μας έχει την αποδοχή σχεδόν όλων των συγχωριανών μας, αριθμεί αυτή την στιγμή 110 οικονομικά τακτοποιημένα μέλη και ευελπιστούμε μετά από αυτή την επιστολή μας ο σύλλογος μας να αριθμεί πολύ περισσότερα μέλη.
Όλοι οι συγχωριανοί μας, αυτοί που θα είναι μέλη αλλά και αυτοί που ενσυνείδητα θα επιλέξουν για καθαρά δικούς τους εσωτερικούς λόγους να μην είναι μέλη του Συλλόγου θα τύχουν από τον Σύλλογό μας ίσης αντιμετώπισης και σεβασμού. Μας ενώνει όλους η μεγάλη αγάπη προς το χωριό μας.
Σε αυτές τις δύσκολες εποχές ας μην είμαστε μακριά από το σύλλογο, όλοι μαζί να αγωνιστούμε για ένα καλύτερο αύριο του τόπου μας.
Από το Δ.Σ.
Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 19 Μάρτιος 2013 08:57
 

Σχόλια  

 
+1 #2 Μπάμπης Χαντζής 13-02-2013 07:16
Μπάμπη, η σκέψη σου είναι σωστή και εγώ όπως και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. σε καμιά περίπτωση δε θα είμαστε ευχαριστημένοι με μια τέτοια εξέλιξη. Όπως πολύ καλά γνωρίζεις, όσο καιρό είμαι στη θέση του προέδρου, προσπαθώ με κάθε τρόπο για την «ομοψυχία» του Συλλόγου. Πριν από μία εβδομάδα περίπου, ο πρόεδρος του χωριού μας Νίκος Ανδρεόπουλος, μου παρέδωσε ένα Φαξ του Δήμου για την απογραφή του δυναμικού του Συλλόγου και του Π.ΚΕ.ΧΟ.
Πρέπει να απαντήσω γραπτώς και με σωστά στοιχεία. Ήδη πάμε σε δύο 2 μήνες καθυστέρηση. Οι άλλοι Σύλλογοι (οι περισσότεροι) το έχουν ήδη κάνει.
Θα πρέπει ο σύλλογος ανά πάσα στιγμή του ζητηθεί να έχει αποδεικτικά στοιχεία για τις ενημερώσεις που κάνει. Κάθε μέλος πρέπει να ταυτοποιείτε με μια απόδειξη συνδρομής μέλους. Τα πράγματα έχουν δυσκολέψει πολύ. Η εύκολη λύση είναι να τα παρατήσουμε όλοι και ότι θέλει ας γίνει. Εμείς του Δ.Σ. και πολλά άλλα μέλη δεν είμαστε προφανώς αυτής της άποψης. Υπάρχουν Χομορίτες που δόξα το Θεό προσφέρουν οικονομικά και όχι μόνο για το χωριό τους. Αν κάποιοι πιστεύουν ότι μπορούν εκείνοι να διοικήσουν πιο σωστά τον Σύλλογό μας, αναρωτιέμαι γιατί δεν το έπραξαν τόσα χρόνια τώρα. Εγώ προσωπικά ποτέ δεν ήμουν οπαδός των κλειστών μικροομάδων και σε καμιά περίπτωση δεν εμπλέκω φιλίες, προσωπικές σχέσεις κλπ με τα κοινά.. Ο Σύλλογος δεν είναι ιδιοκτησία κανενός ατόμου και καμιάς ομάδας. Ο καθένας μας αναλαμβάνει τις ευθύνες του για τις πράξεις του. Είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε οποιαδήποτε πρόταση προς της κατεύθυνση της «ομοψυχίας». Όμως πάνω από όλα η νομιμότητα του Συλλόγου και η σωστή και διαφανής διοίκηση. Γνωρίζω την καλή σου πρόθεση, χαίρομαι που θέτεις ανοιχτά τις σκέψεις σου και σε ευχαριστώ πολύ.
Ο ανοιχτός διάλογος είναι πάντα απαραίτητος.
Παράθεση
 
 
+2 #1 ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΛΥΜΠΕΡΗΣ 12-02-2013 22:52
ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ Η ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΜΕΛΩΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΥΠΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΧΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.
Παράθεση
 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση