Κατασκευή – Ανακατασκευή του Πνευματικού Κέντρου Χόμορης PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Δευτέρα, 21 Φεβρουάριος 2011 08:12

sxoleioΘα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε ευχάριστα, ότι το έργο κατασκευής –ανακατασκευής του Πνευματικού Κέντρου Χόμορης  ξεκίνησε και προσδοκούμε μέχρι το ερχόμενο Πάσχα να έχουμε τακτοποιήσει τον εσωτερικό του χώρο.

Η αμέριστη βοήθεια του φίλου συγχωριανού μας Χρήστου Εγγλεζου, Δ.Σ. Δήμου Ναυπακτίας, θα επιταχύνει την κατασκευή αυτού του πολυπόθητου έργου.

 

pk1pk2pk3pk4

Ο αντιπρόεδρος του συλλόγου μας κος Παναγιώτης Σκιαδάς, συνεχίζοντας την μακροχρόνια αρωγή του προς το χωριό μας και προς τον σύλλογο, επιθυμεί με δική του χορήγηση να αποκατασταθεί και να διαμορφωθεί ο περιβάλλον χώρος του κτιρίου.

Ο σύλλογος θα κάνει ότι είναι δυνατόν να αξιοποιήσει όλες τις προσφορές για το συμφέρον του χωριού μας.

Όπως είναι γνωστό, το κτίριο  και ο προαύλιος χώρος του  έχει παραχωρηθεί από τον Δήμο Ναυπακτίας (πρώην Δήμος Πλατάνου)  με την απόφασή αριθμός 25/2009 στον σύλλογο Χόμορης για να χρησιμοποιηθεί σαν Πολιτιστικό Κέντρο - Μουσείο.

Επιθυμούμε και είμαστε σίγουροι για την καλή συνεργασία με του υπόλοιπους φορείς, Λυμπέρειο Πνευματικό Κέντρο Χόμορης - μη κερδοσκοπικό Σωματείο και Εφημερίδα «Η φωνή της Χόμορης».

Στο homori.com μπορείτε να δείτε την μακέτα του έργου που πρόκειται να γίνει και σας προτρέπουμε να παρακολουθείτε την εξέλιξη του έργου με νεώτερες ανακοινώσεις.

school

 

Τελευταία Ενημέρωση στις Σάββατο, 12 Μάρτιος 2011 20:56
 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση